Denzel lenyomta a törpöket

2013.08.06. 15:29

A hétvégi amerikai mozis toplista élére meglepetésre nem a Hupikék törpikék második része került, hanem egy szimpla akciófilm, amiben Denzel Washington és Mark Wahlberg lő nagyon sokat, rengeteg autó robban fel lassított felvételben és mindeközben poénos beszólásokra is van idő, no meg a trademark Denzel-mosolyra, tetszik tudni, arra a félrebillentett fejű, 32 fogasra, amitől menten jobb kedvre derül mindenki.

2 Guns (2013) előzetes

A 2 Guns című mozi egy képregény alapján készült mindössze 61 millió dollárból, és az első hétvégéjén hozott szépen 28 millió dollárt, ezzel a hét első számú filmje lett. A második helyen a már két hete látható Farkas végzett 21,7 millióval (összesen 95 millió dollárnál tart és 120 millióba került). Meglepetésre csak a harmadik helyre futott be a Hupikék törpikék 2, a kék mesehősök 3Ds kalandja, amire a gyártó Sony 105 milliót költött, de egyelőre ebből csak 18,2 milliót látott viszont.

A negyedik helyen áll a the Conjuring című minimálhorror (egy házban fura szellemek hozzák a frászt a lakókra) 13,6 millióval, de nem is ez a lényeg, hanem az hogy a 20 millió dollárból forgatott film már 108 milliónál tart, ami egy korhatáros horrortól nagyon-nagyon izmos teljesítmény.

A 2 Guns 2 Kaliber címen szeptember 13-tól látható a magyar mozikban.