Jackman 100 milliót kaphat a Farkasért

2013.08.13. 09:15

Csak egy napja derült ki, hogy mégis van az a pénz, amiért a 39 éves Christian Bale újra magára húzná a Denevérember jelmezét. Bár a színész többször elmondta, hogy nem akarja újra eljátszani Batmant, a Warner Bros. stúdió 50 millió dollárt adna neki, ha vállalná a 2015-re tervezett Justice League-mozifilmet. Ez pedig akkora összeg, amennyiért már az Oscar-díjas Bale is meggondolhatja magát. (Robert Downey Jr. egyébként szintén 50 millió dollárt kapott a Bosszúállókban való vendégszereplésért).

Farkas - 1. szinkronos előzetes

Most állítólag Hugh Jackman kapott egy még szédítőbb ajánlatot a Foxtól: ha hajlandó lenne újra eljátszani a Farkast 100 milló dollárt kereshetne vele. Az ajánlat tényét némileg megkérdőjelezi, hogy a nem túl megbízható The National Enquirer egy névtelen bennfenntesre hivatkozva számolt be róla. A cikk szerint Jackman négy Farkas-filmért kapna összesen 100 milliót. A színész egyelőre nem döntött.

Azon sem csodálkozna senki, ha nemet mondana, mert a következő X-Men-filmmel együtt már hétszer játszotta el a karaktert, úgyhogy színészileg túl nagy kihívást biztos nem jelent számára. Állítólag azt is elhatározta, hogy többé nem köt olyan szerződést, ami arra kötelezi, hogy több filmben játssza el ugyanazt a figurát. Ráadásul a legutóbbi film, a Farkas elég gyengére sikerült, bár ez a jegyeladásokon nem látszott. (Kritikánkat a filmről itt olvashatják, szerintünk ha Jackmanben van egy csepp tisztesség, harakirivel akadályozza meg a harmadik rész megszületését.)

A The National Enquirer emlékeztet arra, hogy Jackman nem csak Farkasként sikeres. Tetszett a nézőknek és a kritikusoknak Darren Aronofsky Forrásában, A tökéletes trükkben és Oscarra jelölték A nyomorultakért. Igaz, hogy egyikért sem kapott 100 millió dollárt.