Mark Wahlberg Vasember akar lenni

2013.08.15. 11:59

Mark Wahlberg a Yahoo Moviesnak adott interjújában mondta, hogy szívesen átvenné a Vasember szerepét Robert Downey Jr.-tól. Lehet, hogy csak viccelt, de hozzátette, hogy korábban inkább valós figurákat akart alakítani, de aztán jött a Ted, amiben egy számítógéppel animált plüssmackóval bandázott, most meg Autobotokkal meg Michael Bay tudja, hogy még mikkel fog parádézni a Transformers negyedik részében.

A riporter egyből a pénzsóvárgásra gondolt, amikor Mark Wahlberg esetleges szuperhősös munkájáról beszélt, de a színész kijavította, hogy nem ez a dolog mozgatórugója. Egyszerűen csak látta, hogy milyen jó munkát végeztek a Bosszúállókkal és ő is szeretne részt venni egy ilyen produkcióban. Eddig egyedül csak Robin szerepével keresték meg, de azt visszautasította. (Ezt mondjuk jól tette.)

Robert Downey Jr.-nak még két film erejéig kell Tony Starkot, azaz Vasembert alakítania és utána lejár a szerződése. Már csak ezért sem kizárt, hogy Wahlberg átveheti a szerepet. Másrészt a Marvel elnöke azt mondta, hogy Tony Stark egyfajta James Bond, akit akár több színész is eljátszhat. Végülis majdnem mindegy, hogy éppen ki aszalódik a vaspáncélban. A következő Bosszúállók (Avengers: Age of Ultron) részben még Robert Downey Jr. lesz a szupergazdag szuperhős, ahogy a szerződése szerint az azt követő harmadik Bosszúállók moziban is.

Ez utóbbi legjobb esetben is 2018-ban lesz látható, amikor Robert Downey Jr. már 53 éves lesz, míg Mark Wahlberg csak 47, így ha most még furcsának is tűnik, de a fiatalabb színész jobb választás lehet a szerepre.