Willis nélkül is fergeteges lesz az Expendables 3

2013.08.21. 16:58

A héten elkezdődött az Expendables 3 bulgáriai forgatása, és már az első, géppuskás-autóroncsos fotók ki is szivárogtak a lázas munkáról. Ennek örömére a Lionsgate stúdió hivatalos közleményben ismertette, mi igaz és mi nem a 2014 legjobban várt akciófilmjével kapcsolatos rengeteg pletykából.

hr The Expendables 3 Set Photos 2
Fotó: comingsoon.net

A film hivatalos szereplőgárdájába Stallone mellett Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Harrison Ford, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Kellan Lutz, a ketrecharcos Ronda Rousey, a bokszoló Victor Ortiz és Glenn Powell kerültek be. Sajnos ez azt jelenti, hogy Jackie Chant, Milla Jovovich-ot, Mickey Rourke-ot és Nicolas Cage-et a korábbi hírekkel ellentétben nem láthatjuk majd a filmben. Bár az is lehet, hogy Stallone egy jól felépített reklámkampány részeként majd meglepetésszerűen fog kirakni egy Nic Cage-dzsel közös fotót a Twitterre.

hr The Expendables 3 Set Photos 8
Fotó: comingsoon.net
BPV4wizCQAAss2n.jpg-large-404x600
Fotó: Facebook / Twitter

Bruce Willis kihagyása viszont nem titok: korábban mi is megírtuk, hogy a kopasz akciósztár 4 millió dollárt akart elkérni régi barátjától 4 nap forgatásért, Stallone azonban csak 3 milliót akart neki adni, ezért a sóher Willis inkább kilépett.

Az Expendables 3 sztorijának középpontjában természetesen most is a vasalóállú Barney (Sylvester Stallone) válogatott zsoldoscsapata áll majd, a főellenség pedig Mel Gibson lesz, aki a Feláldozhatók egykori alapítóját, a gonosz fegyvercsempésszé vedlő Conrad Stonebankst alakítja. A kettejük közötti, 80-as évek vhs-klasszikusait idéző, oldszkúl gyártelepes leszámolás természetesen elkerülhetetlen!

A forgatókönyvet ezúttal is Stallone írta, de besegített neki a Támadás a Fehér Ház ellent jegyző Creighton Rothenberger-Katrin Benedikt páros is. A rendező Patrick Hughes, a second unit director pedig a Bourne-filmeken, a Quantum csendjén és a Mission Impossible 4-en edződött, kaszkadőrmúlttal is rendelkező akciórendező, Dan Bradley lesz. Amerikai premier: 2014. augusztus 15. (via Screenrush & Geektyrant)