Stallonét véresre verik az Expendablesben

2013.08.24. 09:58

Sylvester Stallone tényleg nem viccelt, amikor bejelentette, hogy a héten elkezdi az Expendables 3 bulgáriai forgatását: máris felvett a Várnába elhívott régi harcostársakkal néhány akciójelenetet. Hogy pontosan mit, azt egyelőre nem tudni, de a kiszivárgott fotók alapján valami jó kis akciójelenet lehetett, mert Wesley Snipes, Dolph Lundgren és Jason Statham is csupa művér. A forgatáson a Comingsoon információi szerint a várnai polgármester is tiszteletét tette.

hr The Expendables 3 Set Photos 34
Fotó: comingsoon.net

A 2014. augusztus 15-én mozikba kerülő Expendables 3 hivatalos szereplőgárdájába Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Wesley Snipes és Mel Gibson mellett Randy Couture, Terry Crews, Arnold Schwarzenegger, Jet Li, Harrison Ford, Antonio Banderas, Kellan Lutz, a ketrecharcos Ronda Rousey, a bokszoló Victor Ortiz és Glenn Powell kerültek be. Sajnos ez azt jelenti, hogy a korábban hírbe hozott Jackie Chant, Milla Jovovich-ot, Mickey Rourke-ot és Nicolas Cage-et nem láthatjuk a filmben. De lehet, hogy a készítők meglepetésvendégnek szánják őket.

A véres Jason Statham és az elegáns várnai polgármester
A véres Jason Statham és az elegáns várnai polgármester
Fotó: comingsoon.net

Bruce Willis távozását korábban mi is megírtuk: a kopasz akciósztár 4 millió dollárt akart elkérni régi barátjától 4 nap forgatásért, Stallone azonban csak 3 milliót akart neki adni, ezért a sóher Willist lecserélték egy kevésbé anyagias, de szintén népszerű egykori akciósztárra, Harrison Fordra.

Az Expendables 3 sztorijának középpontjában természetesen most is a vasalóállú Barney (Sylvester Stallone) válogatott zsoldoscsapata áll majd, a főellenség pedig Mel Gibson lesz, aki a Feláldozhatók egykori alapítóját, a gonosz fegyvercsempésszé vedlő Conrad Stonebankst alakítja. A kettejük közötti, 80-as évek vhs-klasszikusait idéző, oldszkúl gyártelepes leszámolás természetesen elkerülhetetlen! (via Geektyrant)

Dolph Lundgrent is összeverték Várnában, mégis vigyorog
Dolph Lundgrent is összeverték Várnában, mégis vigyorog
Fotó: comingsoon.net