Válik Monica Bellucci

2013.08.26. 18:56 Módosítva: 2013.08.26. 20:30

A francia bulvárlapok szerint válik Monica Bellucci és Vincent Cassel. Az olasz színésznő és a francia színész 18 éve járnak, és 1999 óta már házasok is; két lányuk van: Léonie és Deva. Az idősebbiket, a most kilencéves Devát 2004-ben hozta világra a most 48 éves színésznő.

A házaspár néhány éve Rióba költözött, Cassel jelenleg is ott tartózkodik, míg Bellucci éppen a Emil Kusturica Milky Road című filmjét forgatja Szerbiában. A hírt Bellucci is megerősítette az ANSA olasz hírügynökségnek.

A két színész 1995-ben a Szerelmi fészek című film forgatásán ismerkedett meg, és azóta kilenc közös filmben is játszottak, köztük a 2002-es Visszafordíthatatlanban, amiben brutális naturalizmussal ábrázolják, ahogy megerőszakolják a Bellucci alakította karaktert.

Bellucci áprilisban már azt nyilatkozta a Grazia magazinnak, hogy nem tudja, meddig tart majd  a házassága. „Ma lehet, hogy működik, de egy év múlva, nem tudom...” Bellucci előző házassága az olasz fotóssal, Claudio Bassóval szintén válással végződött.  • Hírek
  • Bankszámla