Lady Gaga a Sin City 2-ben domborít

2013.09.02. 15:37 Módosítva: 2013.09.02. 15:41
tumblr mgang34eUQ1qgp3u2o1 500
Fotó: Troublemaker / Tumblr

Lassan 10 éve, egészen pontosan 2005-ben mutatták be Robert Rodriguez Sin Cityjét, a képregényrajzoló Frank Miller keménytökű krimijeit csokorba gyűjtő, kritikusokat és mozinézőket egyaránt lenyűgöző, extrém véres film noirt. Idén végre elkezdték forgatni a második részt, ami ha tényleg tartalmazni fogja az A Dame To Kill For című történetet, akkor valójában előzményfilm lesz, és Mickey Rourke is visszatér benne Marvként. Már a premierdátum is megvan: 2014. augusztus 22.

A film egyik főszereplője Joseph Gordon-Levitt lett, aki már el is kezdte a forgatást, és nem bírta ki spoilerezés nélkül: a Daddy's Little Girl című fejezetben Lady Gaga fogja alakítani a kurvás szőke lányt, aki felcsalja a Johnny nevű, kemény akcióhőst a lakására azzal az indokkal, hogy segítsen megölni a drabális vadállat apját, mert az rendszeresen veri és megerőszakolja őt.

Gordon-Levitt egyébként a The Long Bad Night című bosszúállós minitörténetben is szerepelni fog Johhnyként, bár ennek nincs képregényes előzménye, Frank Miller direkt a filmhez találta ki: Johnny, a hamiskártyás tengelyt akaszt a város legkeményebb maffiózójával, miközben megpróbál megmenteni egy fiatal sztriptíztáncost (Julia Garner). (via Movieweb)