Mégis Will Smith irthatja az űrlényeket

2013.09.09. 08:47

Bár néhány hónapja még úgy volt, hogy Will Smith nem fog visszatérni a Függetlenség napja 2-ben, mert túl drága lenne a szereplése, most mégis van esély arra, hogy az első rész főszereplője vállalja a folytatásokat. Roland Emmerich rendező még Az elnök végveszélyben reklámkörútján azt mondta, hogy 2015. július 3-ban mozikba kerülő új filmben az elnököt alakító Bill Pullmannon kívül senki sem fog visszatérni a régi szereplők közül.

Independence Day Theatrical Trailer

Most viszont közölte, hogy találkozni fog a színésszel, hogy újra beszéljenek szerepéről a folytatásban. "Bármi megtörténet" - tette hozzá a rendező.

1996-ban, július negyedike alkalmából mutatatták be A függetlenség napját, ami az egyszerű történet ellenére (vagy éppen azért) hatalmas sikert aratott. Az ufóinvázó ellen védekező földlakók története a mai napig népszerű, így nem csoda, hogy a folytatást már rögtön két részesre tervezik. Az ID Forever (Part 1 és 2) pontosan húsz évvel később  játszódik, az emberek tudják, hogy az idegenek visszatérnek, így az első résszel szemben most felkészülten várják az űrlények támadását. Az első hullámban rájuk hagyott technológiát megtanulták kezelni, ez lesz segítségükre a harcban.