Palvin Barbi is a Herkulesben domborít

2013.09.10. 10:27

Hónapok óta Magyarországon forog Dwayne „The Rock” Johnson grandiózus szandálos filmje, a görög mítoszokból merítő Hercules: The Thracian Wars, amiben Andy Vajna ifjú felesége, Palácsik Tímea mellett egy másik magyar szépség, Palvin Barbara is szerepet kapott. Ezt maga a rendező, Brett Ratner pletykálta el egy Instagramra kitett képpel, amin a látszattal ellentétben nem Harrison Ford, hanem a Trója, a Mennyei királyság és a Róma tévésorozat stylist-mesterfodrásza, Aldo Signoretti igazgatja épp a magyar szupermodell hajkoronáját.

Képernyőfotó 2013-09-10 - 11.00.46.png
Fotó: Brett Ratner / instagram

Bár a film a legnagyobb titoktartás mellett készül a Biatorbágyhoz közeli Pátyon és a rákospalotai Origo stúdióban, annyit már lehet tudni róla, hogy a Hercules: The Thracian Wars című képregény az alapja, látványban Ridley Scott Gladiátorát fogja idézni, történetvezetésben viszont a Brad Pitt-féle Tróját követi. A készítők ugyanis tudatosan kidobálták szinte az összes görög istent és szörnyeteget a filmből, hogy a nézők még véletlenül se higgyék azt, hogy a Titánok harca 3-ra vettek jegyet.

Dwayne Johnson drabális, hosszú hajú, körszakállas és csokibarna Herkulesének a Disney-rajzfilmhez sem lesz sok köze. Herkules ugyanis itt nem egy nőket mentő, tógás-szandálos, vidám szörnyvadász, hanem egy megkeseredett zsoldosvezér, akit a trák király (az Alienből ismerős John Hurt) bérel fel a kompániájával együtt, hogy verjenek le egy Kis-Ázsiában lázongó hadurat. A mítoszbeli történetet ráadásul Herkules unokaöccse, Iolász (Reece Ritchie) tolmácsolásában ismerjük meg, aki valószínűleg csak azért találta ki az izomhegy rokon jól ismert, hidraölős-húsevő madaras tizenkét próbáját, hogy menőzhessen a ledér rabszolgalányok gyűrűjében.

Te is szerepelsz a Herkulesben? Dwayne Johnson oldalán menetelsz tarajos sisakú görög harcosként? Vagy pont téged csapott fejbe a bunkósbotjával, mert frígiai lázadót alakítasz? Küldj rövid forgatási beszámolót erre a címre!