18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Robert De Niro mindenkit véresre ver

2013.09.10. 13:57

Kijött a legújabb red band, azaz korhatáros előzetes Robert De Niro és Luc Besson maffiafilmjéhez, a szeptember 26-án itthon is mozikba kerülő Vérmesékhez. Az Amerikában az R besorolás miatt 17 éven aluliaknak csak felnőtt kíséretével látható film középpontjában egy öreg amerikai gengszter (naná, hogy De Niro alakítja) áll, aki beárulta az összes ismerősét a rendőrségnél, és most az emlékiratait rendezgeti a festői Franciaországban, egy tanúvédelmi program keretében.

The Family

Az exbűnözőt a családja (Michelle PfeifferDianna AgronJohn D'Leo) is követte Normandiába, de a maffia szabadlábon lévő tagjai annyira dühösek rájuk, hogy még a család mellé kirendelt felügyelőtiszt, Tommy Lee Jones sem tudja megakadályozni a vérfürdőt.

A filmhez a napokban kijött egy másik videó is, amiben majdnem annyit káromkodnak a szereplők, mint Al Pacino Tony Montanája A sebhelyesarcúban.

The Family Red Band Featurette (HD) Robert De Niro