Ben Affleck fáradt, kimerült Batman lesz

2013.09.13. 10:59

A Warner Bros augusztus végén jelentette be, hogy Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale után Ben Affleck lesz a mozi legújabb Batmanje. Az előző Batman, Christian Bale 50 millió dollárért sem volt hajlandó újra eljátszani a szerepet.

ben-affleck-new-batman

A hír nagy megdöbbenést keltett, sokan cikkeztek és panaszkodtak az interneten arról, hogy Affleck nem alkalmas Batmannek, érthetetlen, hogy miért vállalta a szerepet. Ahogy mi is megírtuk, a gázsi mellett a másik ok az lehet, hogy a színész Affleck jó viszonyt ápol a Warnerrel, velük készítette az Argo akciót, és következő rendezését, a Live By Nightot is.

Most az is kiderült, hogy milyen lesz a Ben Affleck által megformált Batman. Legalábbis Kevin Tsujihara Warner-vezér szerint. A vezéigazgató azt mondta, hogy Affleck Batmanje egy fáradt, kimerült, érett karakter lesz, aki már űzi egy ideje az ipart. Másmilyen nem is nagyon lehetne, mert Affleck lesz a legidősebb Batman a sorozat történetében.

Christopher Nolan nagy sikerű Sötét lovag-trilógiája után nem különálló Batman-film készül, hanem Supermant és Batman közös filmje, a Batman vs. Superman munkacímű mozi. Supermant a legutóbbi Acélember főszereplője, Henry Cavill alakítja.