Colin Firth mackót játszik

MTI/Index
2013.09.13. 15:05

Paddigton mackót alakítja Colin Firth Oscar-díjas színész Michael Bond mesesorozatának adaptációjában, amelyben Hugh Bonneville és Nicole Kidman is szerepel. Firth, A király beszédének sztárja elmondta: "egy kis perui beütéssel" játssza majd a narancslekvár-imádó medvét, aki onnan kapta nevét, hogy Peruból érkezett a londoni Paddington pályaudvarra, ahol a Brown család vette szárnyai alá.

Brown urat Hugh Bonneville, a feleségét pedig Sally Hawkins játssza, Nicole Kidman lesz a film főgonosza. Az élőszereplős produkcióban Firth számítógépes animáció segítségével változik mackóvá: Paddington arcvonásai tükrözni fogják a színész arcát és mimikáját, és persze Firth hangán szólal meg - írta a BBC News.

Kidman a Daily Mailnek arról beszélt, mennyire megörült, amikor ügynöke felhívta a felkérés miatt. "Kiskoromban olvastam a meséket, és Paddingtonon nőttem fel. Mindent tudok a kalandjairól és arról, hogy milyen kalamajkákba keveredett" - mondta. Kidman a Torontói Filmfesztiválon azt is elmondta, hogy alig várja már, hogy két kislányának is felolvashassa a mackó történeteit.

A filmet Paul King rendezi, a bemutató 2014 karácsonyára várható.