Kapzsiság miatt csúszik a Törtetők-film

2013.09.13. 11:14

Évek óta tart minden idők egyik legszórakoztatóbb sorozata, a Törtetők filmváltozatának előkészítése. A Warner Bros. aztán végre zöld utat adott a projektnek és úgy volt, hogy néhány hónap múlva, májusban el is kezdődhet a forgatás. Most azonban úgy tűnik, hogy tovább csúszhatnak a film munkálatai.

Entourage 02

Az ok a szokásos, a stáb néhány tagja több pénzt akar. Pontosabban ketten, a Vince-t alakító Adrian Grenier és a Teknőcöt játszó Jerry Ferrrara. Jó hír viszont, hogy a Törtetők legviccesebb szereplőjével, Jeremy Pivennel (Ari Gold, Vince nagypofájú ügynöke a sorozatban) már sikerült megállapodni, ahogy Kevin Connollyval (E, Vince legjobb barátja és menedzsere) is. Hogy a Vince testvérét alakító Kevin Dillon szerződésével mi a helyzet, arról egyelőre nincs hír.

A Törtetők 2004 és 2011 között futott Amerikában, a sorozat Magyarországon még most is látható a HBO-n. A történet szerint Vince, a fiatal sztár nagy karrier előtt áll Hollywoodban, de hiába jóképű és tehetséges, neki is meg kell tanulnia a játékszabályokat. Még szerencse, hogy nem egyedül jött Los Angelesbe, vele van a sleppje, Teknőc (sofőr és mindenes), Drama (testvér, sikertelen sorozatszínész) és E (barát és menedzser) is. A sorozatban rengeteg sztár és rendező játszott, többnyire saját magukat alakítva. A Törtetők a mai napig népszerű, világszerte rengeteg rajongója van. A színészek pedig remek alkupozícióban vannak, mert a karakterek egyformán fontosak, így egyikük nélkül sem működne a mozifilm.

Pontosan ugyanez zajlott le a Szex és New York filmváltozatának előkészítésekor. Akkor a Samanthát játszó színésznő,  Kim Cattrall akart magasabb gázsit és végül ki is csikarta.