Schwarzenegger játszik az Avatar 2-ben

2013.09.17. 12:51

Egyelőre csak pletyka, de lehetséges, hogy Arnold Schwarzenegger is szerepel az Avatar folytatásában. A hír a Latino Review nevű oldalon jelent meg először, azóta szinte az összes fontos filmes site átvette. Állítólag Schwarzenegger és James Cameron rendező először 2011-ben beszélgetett az Avatarról, amikor együtt utaztak a brazíliai esőerdőkbe, ahol Cameron az Avatar 2 stábját szeretné tréningezni. Később ejtették a témát, de most újra felmerült Schwarzenegger szereplése.

Avatar trailer (HD)

A volt kormányzó egy gonosz tábornokot játszana a filmben, aki a szegény na'vikra törő embereket vezeti. Cameron 2012 végén még azt nyilatkozta , hogy 2013 februárjára elkészül az Avatar 2 forgatókönyvével, és még év végén elkezdi a forgatást, hogy a film 2015-ben mozikba kerülhessen.

Később kiderült, hogy nem lesz kész az Avatar folytatásainak forgatókönyve időre, mert a rendező nem akarja, hogy egy összecsapott történettel induljon a forgatás. Idén augusztusban arról írtak a filmes szaklapok, hogy a Világok harca című film írója, Josh Friedman segít megírni az Avatar folytatásainak forgatókönyvét. A két (vagy három) rész egyszerre készül majd és azért kellett a segítség, mert Cameron állítólag lassan haladt az írással.

Most az a legvalószínűbb, hogy az Avatar második része csak 2016-ban kerül a mozikba. 2018 decemberére pedig állítólag elkészülne az Avatar 4 is.  • Tippek
  • Bankszámla