Csak 2015-re készül el a Terminátor 5

2013.09.19. 17:28

A Paramount Piuctures hivatalosan is bejelentette: 2015. július 1. helyett már június 26-án bemutatnák a Terminátor 5-öt, így a Schwarzenegger-arcú Halálosztó nagy visszatérése nem tesz keresztbe a stúdió másik nyári blockbusterének, a Will Smith-szel leforgatott A függetlenség napja mindörökké - 1. résznek.

A T5-ről rengeteg hír, álhír és pletyka jelent meg az elmúlt hónapokban, így egyelőre csak annyit tudunk biztosan, hogy a rendező a Thor 2-t és egy rakás Trónok harca és Maffiózók epizódot jegyző Alan Taylor lesz, Arnold Schwarzenegger pedig biztosan szerepelni fog a filmben. Azt viszont, hogy újra ő lesz-e a jól ismert, bőrdzsekis T-800-101-es modell, vagy Terminátor szerepét ezúttal Wayne „The Rock” Johnson kapja meg, egyelőre nem tudni.

Ugyanígy a történetről sem lehet még tudni semmit, bár korábban szóba került, hogy Schwarzenegger egy hús-vér embert alakítana, akit azért küldenek vissza az időben az 1940-es és az 1950-es évekbe, hogy megvédje Sarah Connor szüleit. Ugyanakkor az a verzió is érdekes lehetne, amiben a 66 éves akciósztár a Terminátorokra vadászó, idős Candy őrmestert alakítja majd a Skynet-uralom idején (ő volt az az elitkatona a T3 egyik kivágott jelenetében, akiről a Halálosztók kinézetét mintázták).