Jason Statham majdnem meghalt

2013.09.19. 12:44

Kis híján halálos áldozatot követelt az Expendables 3 bulgáriai forgatása: a tervezettel ellentétben ugyanis nem állt meg az a teherautó, amit Jason Stathamnek kellett vezetnie a Várna melletti hegyoldalon, így a színész a járművel együtt a Fekete-tengerbe zuhant a sziklafalról. Szerencsére túlélte a balesetet, hősies megmenekülését a teherautós jelenetben szintén részt vevő, de a baleset alatt kislányként síró fekete izomhegy, Terry Crews mesélte el Jay Lenónak a Tonight Show-ban.

Jason Statham majdnem meghalt!!!

Sajnos rossz hírünk is van ma az Expendables-rajongóknak: a korábbi hírekkel ellentétben Nicolas Cage nem szerepel a harmadik részben. A szerepét a háromszoros Golden Globe-díjas színész-rendező-producer, Kelsey Grammer kapta meg, így ő lehet a Bonaparte nevű, nyugdíjba vonult zsoldos, aki régi barátai kérésére természetesen leporolja a padláson lévő fegyvereit, és segít kiképezni Barney Rossnak (ő ugye Sylvester Stallone karaktere) az újoncokat.

Minden más változatlan a filmben: a főellenség Mel Gibson lesz, aki a Feláldozhatók nevű zsoldoscsapat egykori alapítóját, a gonosz fegyvercsempésszé vedlő Conrad Stonebankst alakítja. Az ellene felvonuló jófiúk között Stallone, Statham és Terry Crews mellett láthatjuk majd Dolph Lundgrent, Wesley Snipest, Randy Couture-t, Arnold Schwarzeneggert, Jet Lit, Harrison Fordot, Antonio Banderast, Kellan Lutzot, Glenn Powellt, a ketrecharcos Ronda Rousey-t és a bokszoló Victor Ortizt is. Ünnepélyes premiernap: 2014. augusztus 15. (via Geektyrant & Movieweb)