Robbantások a Transformers 4 forgatásán

2013.10.01. 09:11 Módosítva: 2013.10.04. 16:57

Michel Bay Chicagóban forgatja a Transformers 4-et, amit a helyiek dicséretes alapossággal dokumentálnak is. Szépen sorban töltik fel a forgatási videókat az internetre, amiken, hatalmas meglepetésre, főleg robbantásokat, autókat és menekülő embereket láthatunk. A film fő attrakcióira, a jól meganimált Autobotokra viszont egészen a moziba kerülésig várni kell. A legújabb forgatási videó éppen tegnap került fel, Chicagóban a Hongkongban játszódó jeleneteket forgatják.

A Transformers 4 főszerepét Jack Reynor játssza, az apját Mark Wallberg, a jó nő ezúttal Nicola Peltz, a gonosz pedig Kelsey Grammer lesz. A rendező-producer Bay szerint a film egy „pokoli vadászat” története lesz.

Mark Wahlberg korábban elmondta, hogy ez lesz a legnagyobb költségvetésű Transformers-film. Bay viszont másképp nyilatkozott, szerinte erre a részre körülbelül 30 millió dollárral kevesebb jut, mint az előzőre. A sok munka mellett Baynek és a színészeknek jut idejük a szórakozásra is, a chicagóiak azt is minden nap jelentik, hogy éppen melyik étteremben vagy szórakozóhelyen látták feltűnni a stáb tagjait.

A filmet 2014. június 27-től lehet megnézni a mozikban.