Hujber Ferenc erőszakoskodik Juszt Balázs filmjében

2013.10.07. 11:32
290729 1
Fotó: port.hu

.Hujber Ferenc is játszik a jövőre mozikba kerülő Thursday című amerikai filmben, amit Juszt Balázs rendez, és nagy részben Magyarországon forgatják. A Los Angelesben filmezni tanuló Juszt Balázs romániai helyszínek helyett a bezárt Lipótmezőn forgatja kétmillió dollárból új misztikus thrillerét, a Sátánnal, a Vatikáni Titkosszolgálattal és a Borgiák sztárjaival felturbózott mozit, aminek mi is jártunk a forgatásán.

Hujber a 666 nevű skinhead karaktert alakítja a filmben, aki megerőszakol egy nőt - írja a Bors. "Egy jelenet erejéig szerepelek a filmben. Ebben a főhősnek feltûnik egy diszkóban, hogy mi, akik egy skinhead csapatba tartozunk, aminek én vagyok a vezére, kiszúrunk egy nőt, és elrángatjuk a falhoz, hogy megerőszakoljuk. Ezt próbálja megakadályozni a főszereplő, Francois Arnaud, mire mi összerugdossuk" - nyilatkozta a lapnak.

A színész szerint azok után, hogy tíz évvel ezelőtt egy országot sokkolt azzal, amikor Albert szerepében megerőszakolta a Barátok közt Tildáját, ez már nem számít nála durvának. "Ettől függetlenül nagy szükség van a stáb profizmusára, vigyáztunk a lányt alakító olasz színésznőre. Egy ilyen jelenetnél fontos, hogy összebarátkozzunk, óvjuk a másikat, úgyhogy jóban lettünk. Francois Arnaud is helyes srác".

A Thursday című thriller főbb szerepeiben Arnaud mellett látható lesz még Jordi Mollá és Mark Ivanir, de a stáblista hemzseg a magyar nevektől is, többek között Verebes István, Kolovratnik Krisztián, Kovács István, Konter László és Fancsikai Péter játszik a filmben.