Télapótól idén Csányi melegfilmjét kapjuk

2013.10.08. 14:39

December 5-én kerül a magyar mozikba Orosz Dénes, a nagysikerű Poligamy rendezőjének új romantikus vígjátéka, a Coming out. A filmben Csányi Sándor egy közkedvelt, meleg rádiós műsorvezetőt alakít, aki egy autóbaleset után hirtelen nők iránt kezd vonzódni. Leginkább az elgázolóját alakító Tompos Kátya jön be neki, ami természetesen rengeteg vicces szituációt eredményez.

Az év magyar vígjátékának kikiáltott Coming outban szerepel még a Moszkva térből megismert Karalyos Gábor, Mucsi Zoltán és Scherer Péter, Für Anikó, Gyabronka József, Takács Katalin, Borbély Alexandra, Simon Kornél, és Hegedűs D. Géza. A film operatőre Fillenz Ádám, a zenét Bolba Tamás szerezte, a producer pedig Kálomista Gábor volt, aki korábban olyan közönségfilmeket gyártott, mint a Zimmer Feri, a Csak szex és más semmi és a Kaméleon. A film december 5-től látható a mozikban, forgalmazója a Hungaricom. A film forgatásán mi is jártunk, riportunkat itt tudja elolvasni.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla