Tom Hanks filmjei egy sztorivá állnak össze

2013.10.10. 10:14 Módosítva: 2013.10.10. 10:40

Hamarosan bemutatják Tom Hanks új filmjét, Phillips kapitányt, ami a Maersk Alabama nevű teherhajó 2009-es elrablását eleveníti fel. Kétszáz év alatt volt ez első amerikai hajó (egészen pontosan amerikai legénységű hajó), amit kalózok raboltak el. A kalózok ugyan feljutottak a hajó fedélzetére, de a legénységnek sikerült visszaszereznie az irányítást, egy kalózt túszul is ejtettek. Három kalóz ugyanakkor elfogta Richard Phillips kapitányt, akiért cserébe a legénység átadta a negyedik banditát. A kalózok nem tartották be a fogolycsere rájuk eső részét, hanem a megkötözött Phillipsszel együtt egy kis csónakon megpróbáltak elmenekülni.

Kifogyott az üzemanyaguk, és így öt napon keresztül tartották fogva a kapitányt egy mentőcsónakban, miközben hadihajókkal követték őket. Végül egy éjszakai akcióban kommandósok megölték a három kalózt, és kiszabadították a kapitányt.

Tom Hanks: The Movie

A színész, akinél nemrég állapítottak meg kettes típusú cukorbetegséget, nemcsak ezzel került a hírekbe. Rajongói rájöttek ugyanis, hogy nem egyszerűen hasonló történetekben játszik újra meg újra (egy egyszerű, hétköznapi ember rendkívüli körülmények közé kerül), hanem filmjei össze is állnak egy történetté. Készítettek is egy trailert a sztorihoz, aminek nemes egyszerűséggel a Tom Hanks: The Movie címet adták.  • Tippek
  • Árfolyam