Schwarzi és Stallone vén fejjel is kemény

2013.10.13. 17:23 Módosítva: 2013.10.13. 17:33

Három újabb tévés előzetes jött ki Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger évtizedek óta várt, közös akciófilmjéhez, a Szupercellához, amiről már a trailerekbe is bekerültek az első pozitív kritikák. A feszesre összevágott, párperces anyag tényleg olyan tökösre és kellemesen régivágásúra sikerült, mintha egyetlen nap sem telt volna el a 93-as Pusztító és az ugyanebben az évben bemutatott Utolsó akcióhős óta!

ESCAPE PLAN - TV Spot [Freedom] HD

A korábban The Tomb néven futó Escape Planben ráadásul végre teljesül az akciófilmrajongók egyik régi álma: Stallone és Schwarzenegger jól összeveri egymást. Aztán persze kibékülnek, és együtt próbálnak megpattanni a világ legszigorúbban őrzött, üvegfalú, high tech fegyházából, hogy kiderítsék, kinek állt érdekében átverni és nehézfiúkkal összeveretni Stallone karakterét, a szuperbörtön terveit eredetileg kidolgozó szabadulóművészt.

ESCAPE PLAN - "Freedom" Commercial

A 70 millió dollárból leforgatott film érdekessége, hogy eredetileg Bruce Willisnek szánták a főszerepet, és Antoine Fuqua lett volna a rendező. De mivel a hollywoodi producerek a 80-as évek közepe óta egy Stallone Vs. Schwarzenegger-meccsről álmodoztak (csak erről akkoriban a Stallonére betegesen féltékeny Schwarzi hallani sem akart), és az Exbendables 1-2 után kiderült, hogy az ilyesmi a nézőknek is bejön, a két vén akciósztárra lett átarva a történet. Magyarországi premier: október 24.

Escape Plan TV SPOT - Designs (2013)