Travi Kulkát nézhetünk jövőre a mozikban

2013.10.22. 15:51

Február 27-én kerül a mozikba a Swing című magyar romantikus vígjáték. Fazekas Csaba forgatókönyvíró-rendező filmje a Tv2, az Unio Film és a Sparks koprodukciójában, a Magyar Nemzeti Filmalap 325 millió forintos támogatásával, összesen 495 millió forintból készült. 

A sztori:

Kati, egy 40 körüli, közepes tehetségű énekesnő, aki valamikor egy tehetségkutatón sokadik helyen végzett, aztán a kisfia születése állította meg a pályáját. Rita az ötvenen felüli, jómódú budai háziasszony, egyébként klasszikus zenei műveltségű énektanárnő. Angéla a huszonéves óvónő, akit saját önértékelése akadályoz abban, hogy tehetsége kiteljesedjen. A lányok az ötvenes évek női trióinak stílusában egy transzvesztita bártulajdonos (Kulka János) és egy hakniszervező menedzser segítségével körbeturnézzák a Balatont.

Íme a travi Kulka János a Swing forgatásán
Íme a travi Kulka János a Swing forgatásán

A Swing főbb szerepeiben Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska és Kulka János mellett Törőcsik Mari, Csuja Imre, Mészáros Béla, Gáspár Tibor, Nagy Mari, Szatory Dávid és Borbély Alexandra látható. Ónodi Eszter filmbéli fiát Bezerédi Bendegúz alakítja. A film operatőre Garas Dániel, a zenei vezető Faltay Csaba zeneszerző-producer, aki többek között az Emil.RuleZ! és a Kistehén zenekarokkal dolgozott együtt. A dalokat Fekete-Kovács Kornél hangszereli. 

A forgatási riportunkat itt tudja elolvasni