Szerepeljen a Star Wars 7-ben!

2013.11.12. 09:02

Idén szinte minden napra jutott valamilyen pletyka a következő, hetedik Csillagok háborúja résszel kapcsolatban. A legutolsó hivatalos bejelentés az volt, hogy a film 2015. december 18-án kerül a mozikba. 

A J.J. Abrams által rendezett Star Wars 7 forgatása jövő ősszel kezdődik majd, Angliában, a Pinewood Studios telephelyén. A projektet nemrég hagyta ott Michael Arndt forgatókönyvíró, így a történet befejezése most a rendezőre és Lawrence Kasdanra hárul, aki eddig csak tanácsadóként működött közre.

Korábban bejelentették azt is, hogy a filmhez szereplőválogatást tartanak az Egyesült Királyság és Írország több nagyvárosában. Két fontos tinédzserszerepre bárki jelentkezhet, nem kell színésznek lenni hozzá, a válogatás nem meghívásos. 

A meghallgatások már el is kezdődtek, meglepő módon több ezer fiatal gondolta úgy, hogy szeretne szerepelni a következő részben. És bár a nyílt casting Manchesterben, Glasgowban, Dublinban és Londonban folytatódik, a produkció úgy döntött, hogy a még nagyobb káosz elkerülése miatt online is lehet jelentkezni a szerepekre. Szóval, ha valaki úgy érzi, hogy alkalmas Thomas vagy Rachel szerepére, akkor itt megpróbálhatja