Jennifer Lawrence nem lesz űrbetyár

2013.11.13. 15:15

Valószínűleg nem szerepel majd a Csillagok háborújában Jennifer Lawrence, az Éhezők viadala sztárja. A híreszteléseknek a Slash Film interjúja vetett véget, amelyben a magazin munkatársa, Germain Lussier arról kérdezte a színésznőt, hallotta-e már, hogy sok mozirajongó szívesen látná őt a galaxis hivatásos űrcsempészeként az új Star Wars-moziban. "Ez rettenetes! Nem tudnám eljátszani a fiatal Han Solót" – nevette el magát Lawrence. Miután az újságíró a színésznő karizmáját Han Solo karakteréhez hasonlította, ezt a választ kapta: "Te jó Isten, ez döbbenetes! Vajon meg tudnám csinálni?"

A költői kérdésre végül a Screen Crush adott választ: Britt Hayes, a magazin munkatársa egyik cikkében arra kereste a választ, hogy miért épp Jennifer Lawrence lenne az ideális választás a fiatal Han Solo szerepére. "Nem csupán elég sportos ahhoz, hogy a rosszfiúk elől meneküljön, hanem olyan meggyőzően is tud a fegyverekkel bánni, hogy úgy tűnjön, valakinek tényleg baja eshet. Gyakran alakít magabiztos, eltökélt, éleselméjű és furfangos nőket. Megvan a tekintetében ugyanaz a huncut csillogás, ami a Harrison Ford által alakított Han Solóéban is" – írja az újságírónő.

Lawrence egyúttal azt is bevallotta, mindig is arra vágyott, hogy egy férfit alakíthasson. A színésznő közvetlenségét jelzi az is, hogy az Éhezők viadala folytatásának (Futótűz) londoni premierjén, amint megpillantotta egyik pityergő rajongóját a kordonok mögött, félbeszakította interjúját, lesétált a vörös szőnyegről, és ölelkezve, közös fotót készítve megvigasztalta a tolószékes kislányt.

Catching fire premiere jennifer