Megvan Ben Affleck Batman-szerelése

2013.11.13. 09:57

Szegény Ben Affleckre azóta ömlik a szidalmak áradata, mióta Warner Bros bejelentette, hogy Adam West, Michael Keaton, Val Kilmer, George Clooney és Christian Bale után ő lesz a mozi legújabb Batmanje. (Pedig mondták neki, hogy ne nézzen kommenteket, de nem bírta megállni.) Ahogy mi is megírtuk, a folytatás nem egy különálló Batman-film lesz, hanem Superman és Batman közös története, a Batman vs. Superman. Supermant Az acélember főszereplője, Henry Cavill alakítja.

Ezen kívül eddig sok minden nem szivárgott ki a moziról, Kevin Tsujihara Warner-vezér csak annyit árult el, hogy Affleck Batmanje egy fáradt, kimerült, érett karakter lesz, aki már űzi egy ideje az ipart. Most Kevin Smith rendező, Affleck régi cimborája fecsegett egy kicsit a filmről. 

Pontosabban Batman új szereléséről, amit állítása szerint Smith már látott. Vagyis egy fotót látott, amin Affleck már Batman-ruhában feszít. De nem ám a Christian Bale által levetett göncben, hanem egy vadiúj cuccban. A képet állítólag a Batman vs. Superman rendezője, Zack Synder mutatta meg Smithnek. 

Ez még George Clooney mellbimbós batman-ruhája
Ez még George Clooney mellbimbós batman-ruhája

Persze túl sokat nem árulhatott el a ruháról, de annyit mondott, hogy ilyet még moziban nem láttunk, ez a szerkó különbözik minden eddigitől. Arra a kínzó kérdésre is válaszolt, hogy lesz-e mellbimbó a Batman-páncélon. Nem lesz. Kár, mert George Clooneynak olyan jól állt.