R2D2 az első Csillag háborúja 7-szereplő

2013.11.15. 08:51

J.J. Abrams egy tegnap kiszivárgott képen a Csillagok háborúja-franchise egyik ikonikus alakjával, az R2D2 nevű robottal mutatkozott, amiből minden szakblog, filmipari online kiadvány és fanboy-site arra következtetett, hogy a kis robot tuti szerepelni fog a 2015 karácsonya körül bemutatásra kerülő hetedik részben. Megmutatjuk, tessék:

star-wars-7-jj-abrams-r2d2

Ide kapcsolódó hír, hogy Samuel L. Jackson, aki a Mace Windu karakterét eddig három filmben is eljátszotta, nagyon szeretne az új filmben is szerepelni, ami egyelőre elég körülményesnek tűnik, tekintve hogy a karaktere meghalt, JJ Abrams pedig nem ajánlott fel neki egy másik szerepet a filmben.

Jacksont ez nem nagyon zavarja, és Mark Hamill és Ewan McGregor társaságában petíciót akar benyújtani a rendezőnek, hogy vegyék őket is számításba az új trilógia készítésénél. Jackson mindezt egy amerikai talkshow-ban mnesélte el, hozzátéve, hogy elég nagyot csalódott Abramsben, akinek George Lucas nyári esküvőjén már egyértelműen jelezte, hogy készen áll egy újabb Csillagok háborújára.

Hivatalosan még egyetlen szereplőt sem jelentettek be, de Abrams Harrison Fordot és Carrie Fishert korábban megkereste a filmmel kapcsolatban, Michael B Jordan és Saoirse Ronan pedig már volt meghallgatáson is.