Robert Downey Jr. lenyúlta színésztársát?

2013.11.18. 11:58

Az első Vasemberben Tony Stark hű barátját és fegyverhordozóját, Rhodneyt, még Terence Howard alakította, akit viszont nem tisztázott okokból a Marvel Don Cheadle-re cserélt le a második és harmadik részre. Howard egészen mostanáig hallgatott arról, miként került messzire a zsírosbödöntől, de múlt héten egy talkshow-ban kiborította a bilit.

A Hustle and Flow című filmben zseniális stricit alakító színész azzal kezdte a mondandóját, hogy ha kinyitja a száját, naghy bajba kerül, de nem érdekli. "Az van, hogy az az ember, akit Vasember szerepéhez segítettem, lenyúlta a pénzem, és kigolyózott a szerepből" - mondta. A szerződése ugyanis három filmre szólt, az első filmre alacsonyabb, a másodikra magasabb, a harmadikra már egészen csinos fizetésért.

"A második rész előtt közölték velem, hogy a kialkudott összeg egynyolcadát kapom majd, mert a film nélkülem is működik. Erre felhívtam a barátomat, akit én juttattam be a filmhez, ő meg nem hívott vissza három hónapon át, viszont a gázsimat elfogadta a saját fizetéséhez." Most tessék okosnak lenni.