Johnny Depp folytatja az Alice-t

2013.11.25. 17:04

Johnny Depp aláírt, úgyhogy most már biztos, hogy folytatást kap a 2010-es Alice Csodaországban (Kritikánk az első részről itt.). Az első filmben Alice tizenkilenc éves és éppen férjhez akarják adni egy undok, randa pasihoz, amikor felbukkan a Fehér Nyúl. Alice persze követi és újra annál az üregnél köt ki, ahová gyerekkorában beleesett. Csodaországban találja magát megint, ami a Vörös Királynő zsarnokságától szenved. Hogy mi lesz a második rész sztorija, még nem tudni, de az már biztos, hogy nem Tim Burton rendezi, hanem James Bobin, Muppets rendezője.

Alice Csodaországban

Az Alice Csodaországban 200 millió dollárból készült és több mint 1 milliárd dollárt hozott. Ennek fényében érthető, hogy ragaszkodtak a folytatáshoz, akár vállalja Burton, akár nem.  A bemutatót 2016. május 27-re tervezik.

Johnny Depp egyébként egyfolytában dolgozik, talán, hogy minél előbb elfeledtesse  a katasztrófális A magányos lovast. A Transcendence című sci-fiben tudóst alakít, azInto the Woods című fantasy-musicalben ő lesz a farkas, és csak ezután jön a Jack Sparrow kapitányos  Karib-tenger kalózai 5 .