Acélember: Klassz Batman lesz Affleckből

2013.12.03. 10:19

Ma jelenik meg Az acélember Blue-ray változatban, ahogy lenni szokott, egy rakás extrával. (Kritikánk a filmről itt olvasható.) A legérdekesebb tartalom egy kis interjú a főszereplővel, Henry Cavillal, amiben a színésznek felteszik a nagy kérdést: mit gondol, milyen Batman lesz Ben Affleckből? 

Ahogy mi is megírtuk párszor, Cavill és Affleck együtt fognak játszani az egyelőre Superman Vs. Batmanként emlegetett Az acélember-folytatásban. A Batman-rajongók a mai napig nem dolgozták fel, hogy Affleck fogja játszani a kedvencüket, nem mintha nem játszották volna már sokkal rosszabb színészek is. Persze Afflecknek is voltak kétségei mielőtt igent mondott. „Eleinte vonakodtam attól, hogy elvállaljam Batman szerepét. Úgy éreztem, nem tudok megfelelni a karakterrel szembeni rajongói elvárásoknak” - nyilatkozta korábban. Arról is beszélt, hogy mindenki óva intette attól, hogy kommenteket olvasson a bejelentés után, ő mégis megtette.

Bár már boldog boldogtalan elmondta, hogy mit gondol a castingról, Affleck főszereplőtársa, Henry Cavill eddig nem nyilatkozott.  Az igazi persze az lenne, hogy Cavill azt válaszolta volna, hogy Affleck szerinte is túl öreg vagy túl nyálas a szerephez, de persze nem így tett. (Nyilván a szerződése sem engedné a fikázást.) Így hát udvariaskodott egy sort arról, hogy Affleck fantasztikus lesz, megvan a saját stílusa, nem másol senkit. A videót itt nézhetik meg:

Henry Cavill talks Ben Affleck as Batman in Man of Steel 2 / Batman vs Superman