Mel Gibson nem játszik a Mad Max 4-ben

2013.12.03. 16:11

George Miller véget vetett a hónapok óta tartó találgatásoknak és egyértelműen kijelentette, hogy az eddigi Mad Max-filmek főszereplője, Mel Gibson egy egészen kis szerepben sem tér vissza a folytatásban. A Mad Max: Fury Road 2015 nyarán kerül a mozikba Tom Hardy főszereplésével. "Jó lett volna, ha valahogy megtörténik, de nem, a hír nem igaz" - mondta a film rendezője Gibson szerepléséről. Az nem derült ki, hogy felkérték, de nemet mondott, vagy eleve meg sem keresték, mert az antiszemita kijelentései és nőverése miatt csak ártana a szuperprodukciónak.

mad-max-sequel-2

A film nem készült el könnyen: először a  forgatókönyvvel voltak gondok, aztán a színészekkel adódtak egyeztetési problémák. Ezután derült ki az egyik forgatási helyszínről, hogy ott nem filmezhetnek, később pótforgatást kellett tartani, miután befejezték a hat hónapos munkát Namíbiában és Dél-Afrikában.

Miller szerint nevetségesen sokat dolgoztak, de az eredménnyel elégedettek. Azt is elmondta, hogy a premiert azért tették át 2014 nyaráról 2015 nyarára, hogy ne ütközzön a foci világbajnoksággal.

A filmben Tom Hardy mellett Charlize Theron, Nicholas Hoult és Hugh Keays-Byrne szerepel majd.