Kevin Sorbo kiakadt a két Herkules-filmen

2013.12.09. 17:24

Szomorú TMZ-videó készült az esős buszpályaudvaron ácsorgó Kevin Sorbóról. Gyerekkorunk kedvenc ókori sorozathősétől (aki ma már 55 éves, és úgy néz ki, mint egy alkoholista pankrátor!) megkérdezték, melyik 2014-ben debütáló szandálos mozi lesz a jobb: a Dwayne „The Rock” Johnson-féle, vagy a Kellan Lutz főszereplésével készülő 3D-orgia? Sorbo erre elpanaszolta, hogy ő és az ügynöke mindkét produkciót megkeresték, hátha akad valami vicces cameószerep a 90-es évek legismertebb görög héroszának, de sajnos mindenhonnan lepattintották őket.

A két gigaköltségvetésű szandálos film egyébként 2014-ben fog a mozikba kerülni. A Kellan Lutz-féle, Bulgáriában forgatott Herkules: Legenda születik már január 30-án mozikba kerül, bár a trailere alapján Erüsztheusz király híres 12 próbája helyett inkább a Spartacus tévésorozat és a Gladiátor arénaharcait vonultatja fel, meg persze az esőben ázó és belassítva mészároló katonákat a 300-ból.

Az eredeti görög mítoszokból persze Rock filmje, a Páty melletti pusztában leforgatott, 2014 nyarán mozikba kerülő Hercules: The Thracian Wars sem hagyott meg sok mindent: ő ugyanis nem Zeusz világcsavargó fiát alakítja, hanem egy megkeseredett zsoldosvezért, akit a trák király bérel fel, hogy verje le Frígia lázongó hadurát, aki egy légiónyi félmeztelen, raszta barbár élén kegyetlenkedik Kis-Ázsiában. A filmben Palvin Barbi, Andy Vajna felesége, Palácsik Timi, valamint John Hurt, Joseph Fiennes és többszáz magyar statiszta is szerepet kapott.