Berlinben már bemutatták a Hobbit 2-t

2013.12.10. 08:29

Amerikában csak péntektől, nálunk csütörtöktől látható a Hobbit-trilógia második része, A Smaug pusztasága. A nagy európai premier viszont már megvolt, ahogy mostanában egyre gyakrabban lenni szokott, Berlinben. Peter Jackson rendező a lányával, Katie-vel érkezett a bemutatóra, ahol persze ott voltak a film főszereplői, Orlando Bloom és Evangeline Lilly is.

The Hobbit: The Desolation of Smaug - Sneak Peek

A Smaug pusztasága elején a tizenhárom törp és Zsákos Bilbó egy Beorn nevű alakváltóval barátkoznak össze, bár Beorn előtte majdnem megeszi őket. Ezután Gandalf Radagasttal indul tovább Dol Guldurba, hogy megöljék Szauron szolgáját, a gonosz Nekromantát. A törpök és Bilbó pókokkal harcolnak, aztán bakacsinerdei tündék fogságába kerülnek, majd végre elérnek a Magányos hegy sárkánybarlangjához, a világot rettegésben tartó Smaug tanyájához.

A trilógia első részét, A hobbit - Váratlan utazást pont egy évvel ezelőtt mutatták be. Világszerte több mint egymilliárd dolláros bevételt hozott. A befejező epizódot (The Hobbit: There And Back Again) 2014 decemberében láthatják majd a nézők.

Az előző rész kritikusunk szerint  egyenesen Tarr Bélát idézte , de ez a nézőket a legkevésbé sem zavarta.