Jason Momoa lehet a Batman új főgonosza

2013.12.10. 11:41

Állítólag Jason Momoával, a Trónok harca barbár vezérével tárgyalnak a Batman vs Superman producerei. Ha megállapodnak, akkor Momoa lehet a szuperhősök ellensége, a kötelező főgonosz. Ahogy mi is számtalanszor megírtuk, az új Batman-filmben Ben Affleck lesz a denevérember, Az acélember főszereplője, Henry Cavill pedig Superman.  

Conan (2011)

Jason Momoára ráfér a mozis siker, mert ugyan a Trónok harca óta folyamatosan forgat, de a filmes áttörés még várat magára. A legismertebb filmje azóta a Fejlövés volt Sylvester Stallonéval, de a legtöbb embernek valószínűleg még mindig az jut róla eszébe először, hogy ő volt az, akivel hatalmasat bukott a Conan, a barbár 2011-es verziója

Amúgy őt ez az egész nem nagyon érdekli. "Írok, zenét szerzek és rettentő jó vicceket tudok mesélni, ráadásul a színészetet nem veszem annyira komolyan, mint mások, nem igazi hivatásomnak tekintem, hanem valaminek, amivel jelenleg foglalkozom. Ha valami nem tetszik, nem vállalom el, ennyi. Mellesleg nem is olyan egyszerű engem elérni, mert se telefonom, se számítógépem nincs, a feleségemnek van egy laptopja a pincében, de ő sem sűrűn foglalkozik vele" - mondta az Indexnek korábban.