Mindenki tud már a Pókember 4-ről, csak a főszereplő nem

2013.12.11. 16:57 Módosítva: 2013.12.11. 16:57

Ritka hülye helyzetbe hozta a Sony Andrew Garfieldet, a Csodálatos Pókember első és hamarosan mozikba kerülő második részének címszereplőjét. A blockbustereket előre megtervező stúdió ugyanis közölte a sajtóval, hogy a harmadik Pókember-film 2016-ban, a negyedik pedig 2018-ban kerül majd mozikba, sőt, azt is tudni lehet, hogy a harmadik rész június 10-én, a negyedik pedig május 4-én kerül mozikba. Az viszont kérdéses, hogy 2018-ban ki fogja alakítani Peter Parkert.

A csodálatos Pókember 2 - Első hivatalos szinkronos előzetes

A Yahoo.comnak nyilatkozó Garfield csak kínosan vigyorgott, amikor megkérdezték, várja-e a negyedik Pókembert, amiben minden bizonnyal összejön majd a Pókember vs. Sinister Six történetszál, azaz hat szupergonosz esik majd vékonydongájú főhősünknek. Garfield szerződése ugyanis csak 3 filmre szól, és a Sony még nem vette fel vele a kapcsolatot a negyediket illetően.

Ennek oka leginkább az lehet, hogy míg az első filmért 500 000 dolláros fizetést kapott, a másodikért egymilliót, a harmadikért pedig kettőt ajánlottak neki, a negyediket már tuti nem vállalja el aprópénzért, úgy meg pláne nem, hogy akkorra már éppen nyolcadik éve rohangálna piros-kék pizsamában a filmvásznon.