Skins-szereplő lehet a Star Wars VII egyik sztárja

2013.12.13. 12:05

Noha egyelőre még csak egyetlen szereplőről, R2-D2-ról tudjuk, hogy feltűnik majd a Csillagok Háborúja hetedik részében, a brit Jack O’Connell jó eséllyel pályázhat a film egyik főszerepére. Iparági értesülések szerint az új epizódot rendező J.J. Abrams többször is egyeztetett a mindössze 23 éves angol színésszel, írja a CinemaBlend. O’Connell nemcsak a direktorral, hanem a Star Wars-stáb többi tagjával is találkozott, a tárgyalások pedig állítólag "nagyon jól" zajlottak.

Egyelőre még nem tudni, hogy O’Connell melyik szereplőt alakítaná, máris azt pletykálják, hogy akár ugyanazért a szerepért is versenghet, mint Matt Smith, akit a Ki vagy, Doki? tizenegyedik Doktoraként is ismerhetünk. Időközben viszont az is kiderült, hogy a film producerei egy bizonyos, apa nélkül felnövő Thomas szerepére egy olyan 19 és 23 év közötti fiatalembert keresnek, aki egyaránt jóképű, furfangos és sportos is. Thomas karakteréről még annyit tudni, hogy "nagyra értékeli az élet által generált képtelenségeket, és tisztában van azzal is, hogy az életet nem lehet túl komolyan venni".

Ugyan Jack O’Connell nevét egyelőre még alig ismerik a tengerentúlon, hazájában már viszonylag befutott színésznek számít. 2006-ban szerepelt első filmjében, a This is Englandben – a proli Pukey Nichollst alakítva –, majd feltűnt még például a Gyilkos kilátásokban és a Harry Brownban is. Ezen kívül játszott még a Szökevény és a Skins című sorozatokban is, utóbbiban magyar hangját Moser Károly adta, akinek legismertebb szinkronszerepe Anakin Skywalker a második és harmadik Csillagok háborúja-filmben, valamint A klónok háborúja című sorozatban.