Testvérével pótolhatják Paul Walkert

2013.12.14. 13:30

Paul Walker öccsével, Cody Walkerral fejezhetik be a Halálos iramban 7-et - legalábbis a Daily Mail így tudja. Igaz, a Universal már azt a korábbi értesülést sem akarta kommentálni, hogy Paul Walker halála ellenére is moziba kerül a Halálos iramban következő része, csak a tervezettnél később. A produkció nagy részét már leforgatták, egy nagyobb forgatás lett volna még hátra Abu-Dzabiban.

Ezután arról kezdtek cikkezni, hogy a sorozat következő részében Walker karaktere is meghal, ezen már dolgoznak a forgatókönyvírók. Lehet, hogy ezekhez a jelenetekhez kell majd a színész öccse. Cody Walker kaszkadőr, eddig csak egy játékfilmben színészkedett, az is 3,6 ponton áll az IMDb-n.

Hours

Paul Walker december elején halt meg barátjával, Roger Rodasszal. Porschéjuk túllépte a megengedett sebességet. A lámpaoszlopon, aminek nekicsapódott, egy 45 mérföldes (72 kilométeres) sebességkorlátot jelző tábla volt. Korábban elterjedt a pletyka, hogy a színész egy gyorsulási versenyben vett részt, de ezt a vizsgálat kizárta. 

Walkernek két másik filmje is hamarosan a moziba kerül, az egyik a Katrina hurrikán pusztításáról szóló  Hours , amelyek bemutatója a hónapban várható, a másik pedig a  Brick Mansions,  ez az utómunkálatoknál tart.