Az első képek A galaxis őrzőiből

2014.01.02. 12:41

Megjelent az első hivatalos kép a Guardians of the Galaxy – A galaxis őrzői című Marvel-adaptációból, ami meglehetősen furcsán és bizarrul hat. A képen jól látható a film minden karaktere, köztük például középen egy mosómedve.

guardians-of-the-galaxy-first-look

Több képregény megfilmesítésével is foglalatoskodik mostanában a Disney, ezek közül az egyik az augusztusi bemutatóra betervezett Guardians of the Galaxy, ami a képen látható űrkalandorokról szól. Mivel a szereplők – a mosómedvét leszámítva – nehezen ismerhetők fel, segítünk: köztünk van Zoe Saldana, Lee Pace, Vin Diesel és Bradley Cooper is, bár utóbbi kettő csak hangban. Vin Diesel, aki a filmben a Faembert játssza, azzal viccelődött, hogy neki nem lesz sok szerepe a filmben, mindössze egy mondatot fog ismételgetni. A sztori szerint egyébként az űrben ragadt amerikai pilóta kénytelen szövetkezni a furcsa űrlényekkel, hogy segítsenek neki legyőzni a kozmikus fenyegetéseket.

A Marvel Stúdió és a Disney előtte még egy közös dobásra készül áprilisban, amikor is az Amerikai kapitány második része, A tél katonái kerül majd a mozikba.