Elkészült a Star Wars 7 forgatókönyve

2014.01.20. 14:37

A rendező, J.J. Abrams bejelentette, hogy elkészült a Star Wars hetedik részének forgatókönyve. A könyvet a rendező Lawrence Kasdannal közösen írta, aki A birodalom visszavág és A Jedi visszatér forgatókönyveit is elkövette még George Lucas-szal együtt. Kasdan ezek mellett olyan nagyszerű filmek forgatókönyvét írta korábban, mint Az elveszett frigyláda fosztogatói, A nagy borzongás vagy Az alkalmi turista.

Abrams azt is elmondta, hogy már "mélyen benne vannak" a film előkészítésében. Ennek legérdekesebb része természetesen a szereplők kiválogatása. Abrams szerint annak a rengeteg találgatásnak, ami a sajtóban megjelent a szereplőkkel kapcsolatban, a nagy része nem igaz. Azt viszont megerősítette, hogy tárgyalnak Jesse Plemons-szal, a Breaking Bad sztárjával, de arról persze nem beszélt, hogy milyen karaktert kapna a színész.

Az már korábban kiderült, hogy az eredeti trilógia sztárjai közül Carrie Fischer, Harrison Ford és Mark Hamill is visszatér. A hetedik epizód 2015. december 18-án kerül a mozikba.