Affleck Batman-szerkója teljesen más lesz

2014.01.21. 10:16

Nemrég kiderült, hogy a két leghíresebb szuperhős közös filmje, a Batman vs. Superman később kerül mozikba, az eredetileg tervezett 2015. júliusi premierből 2016. május 6. lett. A Warner Bros. stúdió azért halasztotta el a bemutatót, mert a Joe Wright rendezte új Pán Péter-film számára tartogatják a 2015. nyári időpontot.

A film ettől függetlenül már forog, októberben Zack Snyder rendező három jelenetet forgatott le egy futballmeccsről, amihez az East Los Angeles College nevű egyetem focicsapatának egyik meccsét használta fel. A Warner képviselője a hangosbemondón át közölte a nézőkkel, hogy a meccs szünetében forgatás zajlik majd, a filmet pedig Batman vs. Superman néven emlegette, ami egyelőre nem a hivatalos cím. De ebből a jelenetből még hiányoztak a főszereplők, Batman és Superman, akit Henry Cavill alakít, ahogy Az acélemberben is.

Batman Vs. Superman Filming (HD)

Így továbbra is rejtély, hogy hogy fog kinézni Affleck Batman-szerkóban. Persze nem mindenkinek: a színész felesége, Jennifer Garner már megcsodálta férjét denevércuccban. Garner erről a SAG Awards előtt, a vörös szőnyegen beszélt az újságíróknak. „Láttam a jelmezt, hihetetlenül menő. Valódi újítás, nagyszerűen néz ki” – áradozott. Nem mintha elképzelhető lenne, hogy lenyilatkozza, a férje röhejesen néz ki denevérruhában.

Nem ő az első, aki látta a jelmezt és beszélt is róla. Kevin Smith rendező még novemberben árulta el, hogy látott egy fotót az új szerelésről, ami szerinte sem hasonlít Christian Bale levetett göncére. Annyit mondott, hogy ilyet még moziban nem láttunk, ez a szerkó különbözik minden eddigitől. Arra a kínzó kérdésre is válaszolt, hogy lesz-e mellbimbó a Batman-páncélon. Nem lesz.      

A filmben Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane is szerepel majd.