Özönlenek a magyarok A Wall street farkasára

2014.01.21. 09:20

A magyarok egyszerűen nem tudnak betelni A Wall steet farkasa kurvázós-kokózós sztorijával. Ezen a hétvégén is erre a filmre voltak a legtöbben kíváncsiak, újabb 45 ezer ember nézte meg. Ezzel már 273 ezer nézőnél jár összesen. Valószínűleg az Oscar-jelölések is jót tettek a filmnek, ahogy szinte minden jelölt film iránt nőtt az érdelkődés. 

A Wall Street farkasa – szinkronos előzetes

A hétvége második legnézettebb filmje egy friss premier volt, a Jack Ryan: Árnyékügynök, amire sokkal kevesebben, 19 ezren voltak kíváncsiak. (Nekünk nem tetszett a film, 10-ből két pontot viszonylag ritkán adunk, kritikánkat itt olvashatják.) A hatalmas különbség arra utal, hogy aki az elmúlt napokban moziba ment, az nagy valószínűséggel a DiCaprio-filmet nézte meg.  

A harmadik legnézettebb film a Jégvarázs, a Disney utóbbi éveinek legnagyobb dobása volt, 11 ezren nézték meg ezen a hétvégén, összesen 322 ezer nézőnél jár. A negyedik Keanu Reeves-filmje, a 47 ronin lett, ami hatalmasat bukott Amerikában, a kritikusok utálták, de ez a magyar nézőket cseppet sem zavarja, már 149 ezren nézték meg.

A top 10-be befért még a A hobbit 2, az Augusztus Oklahomában, az Elpuskázva, a Coming Out, A nimfomániás és a 12 év rabszolgaság is.