Szívünkbe talált A Wall Street farkasa

2014.01.27. 13:39

Ötödik hete játsszák a magyar mozik, de Leonardo DiCaprio brókerfilmje kirobbanthatatlan a mozis toplista éléről. Ezen a hétvégén is megnézték 28 ezren, összesen pedig már 315 ezren látták. A kokós-kurvás sztori eddig 425 millió forintot termelt Magyarországon. (Elismerő kritikánkat itt lehet elolvasni a filmről.)

A második helyen A mogyoró-meló című animációs film végzett, erre 22 ezren voltak kíváncsiak. Pedig mi szóltunk: A mogyoró-meló az elmúlt idők legnagyobb 3D-s csalódása, a főszereplő már megint egy mókus, Grimbusz, aki nem hajlandó részt venni a Szabadság park állatközösségének szocialista játékában, esze ágában sincs a megszerzett diót, mogyorót, félig rágott almacsutkát bedobni a közösbe. (Eredetiséget hiányoló kritikánk itt.

A mogyoró-meló - magyar szinkronos előzetes (6E)

A hétvége harmadik legnézettebb film az Amerikai botrány lett, 21 ezren látták. A film komoly esélyese a legjobb filmnek járó Oscarnak, hogy miként kerülhetett díjközelbe, arról itt írtunk hosszabban.

Amerikai botrány (2013) magyar előzetes

Az Én, Frankenstein hatalmasat bukott Amerikában, de itthon azért kíváncsiak voltak rá 17 ezren. A top 5-be befért még a Jack Ryan: Árnyékügynök is, amiről szintén megírtunk, hogy ritka gyenge akciófilm lett, de azért így megnézték 8 ezren a hétvégén, összesen pedig már 31 ezer nézőnél jár.

A hamarosan talán rekordot döntő Jégvarázs is szerzett újabb 7 ezer nézőt, a Disney hatalmas sikerét már több mint 332 ezren látták itthon. A világon több mint 800 millió dollár bevételt termelt eddig, így közel került ahhoz, hogy megdöntse az Oroszlánkirály több mint 900 millió dolláros animációs rekordját.