Chris Pine a legújabb rendőrös thrillerben

2014.01.29. 12:23

A Star Trek sorozatból megismert Chris Pine játssza majd a főszerepet David Gordon Green új thrillerében, a The Line-ban. A forgatókönyvíró az a Sang Kyu Kim, aki a The Walking Dead című nagy sikerű sorozatot is írja. A történet középpontjában egy rendőr járőr áll, aki munkájában és szakmai életében is válságba kerül, miután elveszíti feleségét és a fiát. Ahogy sorsát egyengeti fokozatosan rájön, hogy minden oldalról ellenségekkel van körülvéve.

A filmet Berlinben mutatja majd be a befektetőknek az IM Global, aki nagyrészt finanszírozza filmet. Pine jelenleg a Paramounttal forgatja a Jack Ryan-sorozatot, és nemrég fejezte be egy Disney musical forgatását. Játszik a Förtelmes főnökök második részében is, amit majd idén novemberben fognak bemutatni.

David Gordon Green az utóbbi időben inkább vígjátékairól volt ismert, mint például az Ananász expressz, de épp nemrégiben rendezett egy drámát is, Nicolas Cage főszereplésével, a Joe-t, a Berlinben rendezői díjat nyert Texas hercege (Prince Avalanche) pedig február 27-én érkezik a magyar mozikba. Legújabb filmje a Manglehorn Al Pacinóval, amelynek most az utómunkálatai folynak.