Jön a Menekülés New Yorkból remake

2014.02.13. 11:18

Évek óta tervezgetnek Hollywoodban egy Menekülés New Yorkból remake-et, de most végre a nehézsúlyú producer, Joel Silver (a Kommandó, a Ragadozó, a Die Hard, a Halálos fegyver 1-4, a Mátrix és egy rakás másik akciófilm pénzügyi mecénása) is felkarolta a projektet. Sőt, az új Menekülés New Yorkbólt egy modern akciótrilógia nyitófejezetének szánja, írja a Cinemablend.

2011-07-21-escape from new york
Fotó: AVCO Embassy Pictures / International Film Investors

Ennyi volt a jó hír. A rossz hír ugyanis az, hogy Silver nem ragaszkodna feltétlenül ahhoz, hogy a 62 éves Kurt Russell legyen újra a félszemű akcióhős, Snake Plissken. Tervez viszont egy Menekülés New Yorkból videojátékot, amiben megtudhatjuk, hogyan lett a keleti parti metropoliszból egy lepusztult, posztapokaliptikus Mad Max-gettó. Ezt a játékot egy Menekülés Los Angelesből-videojáték követné, amik ugyanúgy kiegészítenék a mozifilmeket, mint ahogy az Arkham City a hivatalos Batman-trilógiát.

A rajongók természetesen évek óta találgatják, ki lehetne Kurt Russell helyett a legjobb, fiatal Snake. Ezen a fan arton például a Thor-mozifilmek óta felkapott hollywoodi sztár, Chris Hemsworth viseli a kultikus szemkötőt és pörököl oda a flintájával a rosszfiúknak:

escape from new york by pzns-d5ywqo2.png