Saját filmet kap a dögös Fekete Özvegy

2014.02.13. 08:54

Maga a Marvel Studios atyaúristene, Kevin Feige jelentette be, hogy 2018-ban akár önálló mozifilmben is visszatérhet a képregényrajongók kedvenc női karaktere, Fekete Özvegy, írja a Movieweb. A S.H.I.E.L.D. nevű terrorelhárító szuperhőscsapat ügynöknőjét, akit a Bosszúállókban és a Vasember 2-ben is Scarlett Johansson alakított, legközelebb az áprilisban mozikba kerülő Amerika Kapitány: A tél katonája című blockbusterben csodálhatják meg a geekek.

Bosszúállók

Kevin Fiege azt is megerősítette, hogy a Bosszúállók 2: Ultron kora című, 2015-ben bemutatásra kerülő szuperhősfilmben sokkal nagyobb szerepet kap a Fekete Özvegy, mint eddig korábban, és mindenféle érdekes dolgok fognak kiderülni a múltjáról. A Marvel-főnök nagyon jó ötletnek tartja a karakter későbbi önálló mozifilmjét, és már be is rendelt néhány sztorivázlatot a stúdió házi forgatókönyvíróitól (Kevin Feige-dzsel egyébként mi is interjúztunk korábban, itt mesélt a terveiről és hogy hogyan lett egy dollármilliárdokat kaszáló stúdió feje).

A Scarlett Johansson-rajongók egyébként pár hete azon háborodtak fel, hogy kellemesen bögyös-faros kedvencükből egy szénné retusált, darázsderekú szexbabát faragtak az Amerika kapitány reklámkampányában. A sirámhoz azonnal csatlakoztak a szexizmust kiáltó, hímsovinizmus-ellenes feminista harcosok is, akik tűrhetetlennek tartják, hogy az Esquire magazinban 2013 Legdögösebb Csajának megválasztott színésznő csak spandexbe bújt biodíszlet legyen az év legjobban várt blockbusterében.

A hőbörgőknek a Fekete Özvegy-plakát láttán ezekkel volt bajuk:

  • a Marvel stúdió rajzolói keményen lefaragtak Scarlett Johansson derekából
  • úgy elvékonyították a karjait és a lábait, hogy torz Barbie-baba lett belőle
  • az amúgy sem kismellű színésznőnek pornós gigacsöcsöket rajzoltak
  • egyáltalán nem derül ki a képről, hogy Johansson valójában csak 160 centi magas
  • a koncepció a sztár testére vonzza a tekinteteket, holott az arca is nagyon szép
scarjo.gif