Már biztos: szörnyű lesz a Terminator 5

2014.02.20. 17:54 Módosítva: 2014.02.21. 00:34

A szégyenteljes Die Hard 5 után azt hinné az ember, a franchise-t már csak a létével is tökön lövő ifjabbik McClane, a bikanyakú Jai Courtney soha többé nem kap főszerepet semmilyen nagy múltú moziszériában. Erre a Terminator-jogtulajdonosok őt választották ki Kyle Reese szerepére.

kylereese-final
Fotó: cinepremiere.com

Vagyis a Halálosztó-rebootnak és egy új trilógia nyitányának beharangozott Terminator: Genesisben egy golyófejű hülye lesz egyszerre John Connor apja és legjobb barátja. A Skynet elleni forradalom vezérét egyébként Jason Clarke alakítja majd, az anyját, Sarah Connort pedig a Trónok harca anyatigris mentalitású sárkányidomár-királynője, Emilia Clarke. Egyetlen reményünk arra, hogy a film mégiscsak jó lesz, az az, hogy maga Arnold Schwarzenegger lesz benne a T800-as, és ezúttal is a jófiúk oldalán áll majd.

A T5 rendezője a Rómán, Trónok harcán és Thor 2-n edződött Alan Taylor lesz, aki végleg zárójelbe akarja tenni a Terminátor 3-4-et. A filmbe a Paramount stúdió, az Annapurna Pictures és a Skydance Productions is igen súlyos milliókat fog belepumpálni, százmilliós nyereség és egy ismét jól csengő márkanév reményében.

A 2015 nyarán mozikba kerülő Terminátor: Genesis mellé egy új tévésorozat is készül, és a készítők szándéka szerint a kettő szépen ki fogja egészíteni egymást. Schwarzenegger pedig már alig várja, hogy vén fejjel újra bőrdzsekiben és napszemüvegben feszíthessen. (via Variety)