Ilyen hangja lesz a rakétás mosómedvének

2014.02.21. 08:38

Végre kijött a Galaxis őrzői Marvel-film első előzetese és a készítők egy-egy félperces videóban mutatják be a filmrajongók jelentős része számára teljesen ismeretlen szereplőket. Az már az előzetesből is nyilvánvalóvá vált, hogy ez a film egyáltalán nem veszi majd komolyan magát, mondjuk nehéz is lenne úgy, hogy a szereplők között van egy beszélő mosómedve, ami a Gyűrűk urából ismert entekre hasonlító faember vállán lövöldözik. Mind az öt galaktikus őrző megkapta a saját kis promóvideóját.

Egyelőre nem tudni, hogy a magyar fordításban milyen nevet adnak Rocket Raccoonnak, vagyis a rakétás mosómedvének, de az már biztos, hogy Bradley Cooper lesz a hangja a filmben.

Groot a mosómedve állandó társa és alkalmi testőre. A faember a képregényekben semmi mást nem tud mondani, minthogy "én vagyok Groot", ezért is lehet majd állati vicces, hogy a hangjának Vin Dieselt kérték fel, aki szerint Groot nagyvásznas bemutatkozása a Marvel eddigi legbátrabb próbálkozása.

Drax, a Pusztító lesz a csapat izomembere, akit kizárólag a bosszú vezérel miután megölték a feleségét és a családját. Dave Bautista játssza a karaktert, aki évekig pankrátorkodott, majd az utóbbi időben feltűnt A vasöklű férfi és a Riddick harmadik részében is.

A csapat egyetlen női tagja nem egy zöld navi, hanem egy kegyetlen zsoldos. Róla annyit érdemes tudni még, hogy Thor egyszer nyíltan flörtölt vele.

Naná, hogy egy rakás földönkívülinek egy ember a vezetője. Star-Lord (a képregényekben Csillagúr) a Marvel Han Solója és a Galaxis őrzőinek főnőke, aki saját magát nevezte el Csillagúrnak, a legendás tövényenkívülinek.