Sam Worthington fotóst vert

2014.02.24. 10:58

Tegnap este New Yorkban letartóztatták Sam Worthington ausztrál színészt, mert a város Greenwich Village néven ismert környékén pofán vert egy paprazzót. Az eset, legalábbis a CNN és az NBC tudomása szerint úgy történt, hogy Worthington és a csaja egy bárban italozott csendesen, amikor egy lesifotós sípcsonton rúgta a nőt. Worthington felpattant és úgy arcon ütötte a fotóst, hogy eltört az orra.

A rendőrségi jelentés szerint a színész barátnőjének tényleg volt egy zúzódás a lábán, amit akár a fotós rúgása is okozhatott. És igen, azért nem nevezzük meg a hölgyet, mert a nevét nem hozták nyilvánosságra. Worthingtont súlyos testi sértéssel vádolják, a fotóst könnyű testi sértéssel, zaklatással és veszélyeztetéssel. Utóbbit letartóztatták, a színész megúszta egy idézéssel, őt egyelőre nem vitték be.

Worthington és Avatarbeli társa, Zoe Saldana, januárban írt alá egy három filmre szóló szerződést James Cameron soron következő Avatar-filmjeihez. Egyébként nem ez az első eset, hogy Wothington összeütközésbe kerül a törvénnyel: 2012-ben Atlantában le is tartóztatták amikor egy étterem bejáratánál ellökött egy portást, mert nem volt hajlandó beengedni a létesítménybe, mondván, a színész hullarészeg.