Az Oscar 27 legjobb pillanata

2014.03.03. 11:14

Bár abban mindenki egyetért, hogy az idei Oscar még a szokásosnál is vontatottabbra, fárasztóbbra és humortalanabbra sikeredett, azért most is akadtak vicces pillanatok. Vannak ugyanis olyanok, akikre mindig lehet számítani: Jennifer Lawrence tavaly hasra esett a színpadon, idén csak a vörös szőnyegen botlott el, amikor éppen lelkesen integetett a rajongóinak. 

eses.gif

Ahogy az Aranyglóbusz után, a BuzzFeed most is összeszedte a gála legviccesebb, legmeglepőbb képeit. Többek között azt, ahogy a sztárok pizzát falnak talpig sminkben és nagyestélyiben, ahogy összeállnak egy közös szelfire a műsorvezetővel, Ellen Degeneresszel, ahogy Amy Adams, a friss Oscar-díjas Lupita Nyong’o és Merly Streep ropja Pharellel, vagy ahogy a legjobb női főszereplőnek jelölt Amy Adams nem kicsit unatkozik.  

pizza.gif

De megcsodálhatjuk a legjobb férfi főszereplő díját elnyerő Matthew MacConaughey csókját feleségével, vagy a legjobb film díját elnyerő 12 év rabszolgaság rendezőjének örömugrálását. Mind a 27 pillanatot itt nézhetik meg, beszámolónk a gáláról pedig itt olvasható. Percről percre is követtük a vasárnap éjszakát, ezt meg itt lehet elolvasni.  

uncsi.gif

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?