Liam Neeson röhejes filmje tarolt Amerikában

2014.03.03. 13:04

30 millió dolláros bevétellel a hétvége lenézettebb filmje lett Amerikában Liam Neeson gépeltérítős akciója, a Non-stop. A film, ami nálunk tízből csak három pontot bírt összekaparni, mert kritikusunk szerint "a képi világ unalmas, a forgatókönyv logikai bakugrásai megmosolyogtatók, Neeson hiteltelen és unott, a mellékszereplők (Julianne Moore, Scoot McNairy, Michelle Dockery, Nate Parker, Corey Stoll, Lupita Nyong'o) meg úgy játszanak, mintha az Éjjel-nappal Budapest szereplőválogatásról szalajtották volna őket". 

Ennél jóval nagyobb meglepetés, hogy a hétvége második legnézettebb filmje a Son of God lett 26,5 millió dollárral. Ez az a film, ami arról híresült el, hogy a készítők kivágták belőle a Sátánt, mert túlságosan hasonlított Obama elnökre. A film meglepő módon Jézus életét mutatja be egy korábbi tévésorozat, a The Bible alapján. 

Harmadik helyen a méltán sikeres A Lego-kaland végzett, ami szerintünk nemcsak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is jó szórakozás. Ezen a hétvégén 21 millió dollárt, összesen pedig már több mint 200 milliót hozott az Egyesült Államokban. 

Az Oscar-hétvége legjobbjai közé befért még George Clooney Műkincsvadászokja, amiről mi is, és az amerikai kritikusok is megírták, hogy pocsék lett. Ettől függetlenül összekapart 5 millió dollárt, de összesen csak 65 milliónál jár, vagyis bukás lesz belőle, Clooney kevés bukásának egyike. Az ötödik helyre a 3 nap a halálig futott be, Kevin Costner akciófilmje egy ügynök utolsó küldetéséről.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?