400 ezer magyar látta DiCapriót kokózni

2014.03.04. 09:16

Már több mint 403 ezren látták Magyarországon A Wall Street farkasát, Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese drogos brókersztoriját. Még ezen a hétvégén is megnézték hatezren, ami a hétvégi toplista hetedik helyére volt elég. Az Oscaron nagyot szívó filmre már összesen félmilliárd forintért vettek jegyet itthon. 

Non-Stop Official Trailer #1 (2014) - Liam Neeson Thriller HD

A hétvége legnézettebb filmje nálunk is, ahogy Amerikában, Liam Neeson gépeltérítéses akciója, a Non-stop lett. (Kritikánk itt olvasható.) Erre a filmre 34 ezren voltak kíváncsiak, míg a második helyezett Pompeji 3D-re csak 13 ezren. A Pompeji összesen 42 ezer nézőnél jár. Csak azoknak javasoljuk, akik a látványra mennek, mert épkézláb története nem nagyon van a filmnek.  

Szintén 13 ezren voltak kíváncsiak George Clooney műkincsrablós-háborús filmjére, a Műkincsvadászokra, ezzel a harmadik legnézettebb film lett a hétvégén. (Pedig sajnos ez is rossz, kritikánk itt.) Negyedik helyen A Lego-kaland végzett 12 ezer nézővel, összesen ezt a remek családi filmet már több mint 108 ezren látták. Ötödik a Megdönteni Hajnal Tímeát lett, egy magyar vígjáték, ami nagy meglepetésre viccesre sikerült. 

A top 10-be még a Mogyoró-meló, a Csajkeverők, az Amerikai botrány és a Téli mese fért be. Ebből a négyből hármat (az Amerikai botrány kivételével) szigorúan csak saját felelősségre ajánlunk.